Register    Enter
PPU PROFІT, LTD

PPU PROFІT, LTD

Address: Kyiv reg., City Іrpin, smt. Kotsyubynske, st. 8-go Bereznya, 21
Phone number: +38 (067) 6305521 , +38 (050) 3568158


ТЕПЛОГІДРОІЗОЛЯЦІЯ МОНОЛІТНА ПІНОПОЛІУРЕТАНОВА, ЩО НАПИЛЮЄТЬСЯ


ТОВ «ППУ ПРОФІТ» використовує найбільш прогресивний та технологічний метод створення термогідроізоляційних суцільних покриттів шляхом пошарового безшовного напилення пінополіуретанових композицій – жорсткого пінополіуретану (ППУ)


ТЕПЛОГІДРОІЗОЛЯЦІЯ МОНОЛІТНА ПІНОПОЛІУРЕТАНОВА, ЩО НАПИЛЮЄТЬСЯ

 

       ТОВ «ППУ ПРОФІТ» використовує найбільш прогресивний та технологічний метод створення термогідроізоляційних суцільних покриттів шляхом пошарового безшовного напилення пінополіуретанових композицій – жорсткого пінополіуретану (ППУ).

 

        Напилювання проводиться професійними установками – дозаторами високого тиску, пістолети для змішування, подачі та напилення GracoFusion, Gama, Probler, використовуючи компоненти компанії BASF (Пінополіуретани теплоізоляційні та ущільнювальні системи Elastospray(«Elastopor H») –ТУ У В.2.7–25.2–20068365–001: 2011, Німеччина). Вимоги до якості поверхні під нанесення пінополіуретану передбачені в «Рекомендаціях для виробництва і застосування пінополіуретану системи «Еластопор Н» виробництва BASF POLYURETHANES GMBH». Поверхні з нанесеним пінополіуретаном додатково обробляють тільки при необхідності захисту від попадання прямих ультрафіолетових променів.Затверджені санітарно-епідеміологічні сертифікати.

 

        Роботи проводяться відповідно до «Рекомендацій для виробництва і застосування пінополіуретану теплоізоляційного і герметизуючого системи «Еластопор Н» виробництва BASF POLYURETHANES GMBH». Терміни ефективної експлуатації пінополіуретану системи «Еластопор Н», відповідно до ТУ У В.2.7-25.2-20068365-001:2011 становить не менше 30 років від дати виготовлення.